skytjenester

On4u Systemitech AS leverer mange typer skytjenester. Skytjenester er egentlig bare et annet navn på tjenester eller applikasjoner du når i gjennom internett-skyen. Typiske skytjenester er e-post og dokumentlagring. On4u Systemitech leverer både skytjenester produsert i eget driftssenter på Kongsberg og fra de store internasjonale aktørene som Microsoft og Google.

våre samarbeidspartnere:

Veeam

Noen av våre tjenester:

Microsoft Office 365

Office 365

On4u Systemitech AS er sertifisert som Microsoft Silver CSP T1 partner og leverer alle Microsoft 365 produktene. Vi har bygget opp god kompetanse over mange år, og kan være rådgivere i forhold til valg av beste produktsammensetning, i tillegg til at vårt supportsenter kan bistå når du trenger hjelp. Vi har fokus på å levere løsninger med høy sikkerhet, og leverer komplementerende produkter som sikkerhetskopi tilbake til vårt driftssenter, antivirus på lokale enheter osv.

Office 365 består av mange enkeltkomponenter som kan kjøpes hver for seg eller i bundler. Her får Exchange e-post, SharePoint dokumentlagring, Skype for business videokonferanse, Teams samhandling og ikke minst Office pakken med Word, Excel og PowerPoint. Trenger du tre eller flere produkter så lønner det seg fort med en bundle.

Vi hjelper deg med å sette sammen de produktene du trenger.

Fagsystemer

Serverhosting

I eget driftssenter produserer vi alle type IT-tjenester våre kunder har behov for. Vi leverer dedikerte server-løsninger til hver enkelt kunde. Dette gjør at hver enkelt kunde kan bestemme hvilke applikasjoner og versjoner de til enhver tid ønsker å benytte. Vi har fokus på tilgjengelighet og støtter oppkobling både fra PC, MAC, Apple og Android mobil og nettbrett. Har du tilgang på internett – har du tilgang til dine løsninger hos oss. Typiske server-løsninger vi har for våre kunder er økonomi, lønn, kontorstøtte og andre fagapplikasjoner.

microsoft exchange e-post

Epost

Epost-system finnes i noen varianter og prisklasser, alt i fra de enkle POP3 og IMAP løsningene og til de store kraftige gruppevareløsningene med delte kalendre, kontaktregister og synkronisert mail på PC, mobil og nettbrett.

En av de store gruppevareløsningene er Microsoft Exchange. Her får du en bedriftsløsning med alt ett mailsystem skal inneholde. Her kan du se hverandres kalender, invitere til møter, organisere dine kontakter og ikke minst; ha full kontroll på sendt og mottatt e-post.

On4u Systemitech har produsert Microsoft Exchange i eget hus i over 20 år. Vi vet hvor kritisk epost har blitt og har derfor bygd sikre løsninger med skikkelig backup. Skulle uhellet være ute, kan vi enkelt finne tilbake til enkelt-mail du har mistet.

I dag leverer vi stort sett Exchange i fra skya til Microsoft, men tilbyr sikkerhetskopi av all epost tilbake til vårt datasenter hver natt. Dette gir dere som kunde tilgang på den nyeste teknologien uten å gå på bekostning av sikkerheten.

dokumentlagring

Dokumentlagring

Lagring av filer og dokumenter har vært en av grunnfunksjonene i EDB baserte systemer siden starten. Det vi ser nå er at vi har behov for å nå disse dokumentene i fra mer enn PCen på kontoret. Vi trenger også tilgang når vi er på farten, enten fra PC, mobil eller nettbrett.

On4u Systemitech har plukket ut to produkter som har utmerket funksjonalitet og sikkerhet: Microsoft SharePoint og Citrix ShareFile.

Microsoft SharePoint er den ultimate løsningen for å dele dokumenter i skyen. Her har du full oversikt over hvem som har tilgang, hvem som har gjort hvile endringer og det er til og med mulig for flere personer å jobbe i samme dokument samtidig.

Citrix ShareFile har sin styrke i ett brett utvalg av klienter for PC, MAC, mobil og nettbrett. Med Citrix ShareFile har du alltid dokumentene med deg og synkroniserer endringer så fort du er tilkoblet internett. ShareFile er et profesjonelt alternativ til Ondedrive og Dropbox.

Microsoft Teams

Kommunikasjon og samhandling

Vi ser en markant endring i metodene vi kommuniserer med hverandre. Det blir mindre og mindre bruk av tradisjonell telefoni og mer og mer bruk av app’er og programvare hvor vi kan sende meldinger, snakke og se hverandre. Dette gjelder ikke bare privat, men også i bedriftsrelatert kommunikasjon.

Innenfor bedriftsrelatert kommunikasjon er det ett par Skype-varianter som har fått mange brukere. God gammeldags Skype blir brukt av mange, men vi ser også at Microsoft sitt bedriftsprodukt Skype for Business (tidligere Lync) har fått mange brukere. Vi On4u Systemitech har produsert og brukt Skype for Business siden 2010. Vi har også integrert Skype’en vår med telefoni-leverandører og kan således tilby «summetone», slik at det er mulig å ringe helt vanlige telefonsamtaler i fra Skype.

Microsoft har lagd ett nytt kommunikasjon og samhandlings-produkt som de kaller Teams. Teams skal erstatte Skype for Business og har i tillegg integrerte løsninger for lagring av dokumenter, chatter og andre innlegg i ett og samme system; Microsoft Teams.

Veeam backup løsninger

Backup

On4u Systemitech har tatt i bruk produkter i fra Veeam for å ta sikkerhetskopier av alle våre IT-løsninger.

On4u er sertifisert som Veeam Silver Cloud & Service Provider og det sikrer dere som kunder tilgang på god kompetanse og oppdaterte løsninger. Vi har etablert ett såkalt Veeam Cloud Repositiry hvor vi kan ta imot backup fra kunders lokale servere så vel som fra 365-skyen til Microsoft.