microsoft sharepoint

Microsoft SharePoint dokumentlagring og samhandling

Vi har tatt i bruk Microsoft SharePoint for å lagre dokumenter og filer. Våre SharePoint-løsninger er tilgjengelige over internett kryptert over HTTPS. Det defineres hvem som skal ha tilgang til de enkelte elementene og brukerne verifiserer seg med brukernavn og passord.

Normalt benyttes SharePoint som en webbtjeneste i nettleseren. Dokumenter dere skal jobbe med kan enten redigeres i en webapp eller åpnes i fra Word, Excel etc direkte i fra PCen. Vår SharePoint løsning støtter også oppkobling på «gamlemåten» som en «drive-bokstav» i fra utforsker. Fillagringen når du også direkte i fra MAC og iPad og mobiltelefoner som støtter HTTPS.

Tjenesten inneholder

Øystein Berg
salg skytjenester

Kontakt oss

Relaterte produkter

Microsoft Office 365 Business

Office 365 samler de beste verktøyene for måten personer arbeider på i dag.

Ved å kombinere de beste appene, som Excel og Outlook, med kraftige skytjenester, som OneDrive og Microsoft Teams, kan alle opprette og dele hvor som helst, og på enhver enhet i Office 365.

  • Skrivebordsversjoner av Office-programmer på PC eller Mac: Outlook, Word, Excel, PowerPoint (i tillegg til Access og Publisher som bare er tilgjengelige for PC)
  • OneNote: Tilgang til flere OneNote-funksjoner (funksjonene kan variere)
  • Nettversjoner av Word, Excel og PowerPoint
  • Én lisens dekker full installasjon av Office-apper på fem telefoner, fem nettbrett og fem PC-er eller Mac-er per bruker Verktøytips med informasjon om krav til operativsystem
  • Fillagring og -deling med 1 TB lagringsplass i OneDrive
  • Servicedesk – Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å få tilgang til våre løsninger pr telefon eller fjernstyring.
bestill office 365

On4u Kontorpakke

Med On4u Kontorpakke får du Office 365 Business og Exchange e-post.

Løsningen støtter alle type enheter (MAC, PC, Web, Telefon og Nettbrett) har all funksjonalitet og gir det tilgang fra der du er.

I tillegg får du SharePoint løsningen som kan løse ditt behov for felles dokumentbibliotek med versjonskontroll, kontaktregister, intranett, kalender, Møterom, diskusjonsforum etc

Skype for business tjenesten er en kommunikasjonsplattform som gir deg mulighet til å se status på egne medarbeidere, samarbeidspartnere, kunder og leverandører. Her kan du kommunisere med chat, PC-PC telefon, videosamtale, videokonferanse og ringe ut på det offentlige telefonnettverket (kobling til det offentlige telenettet integrasjon mot operatør)

Microsoft Teams er et samhandlingsverktøy i Office 365 som fungerer utmerket godt til å jobbe sammen om prosjekter og avdelingsvis via oppdeling av forskjellige Teams.  Du kan opprette Team innad i organisasjonen og invitere medlemmene som hører med i Teamet inn. Du kan også inkludere medlemmer utenfor bedriften inn i et Team som gjestebrukere.

On4u sin Servicedesk gir deg norsk support og brukerstøtte og vi har lang erfaring på drift av It løsninger.

bestill on4u kontorpakke