Microsoft Office 365

Microsoft Office 2016

Microsoft Office 365 er den klart ledende aktøren i markedet på kontorstøtte applikasjoner. Posisjonen til Microsoft gjør at alle må ha et forhold til Office produktene. Lisensiering og kontroll på dette har for mange kunder vært en stor utfordring. Fokuset endrer seg nå til å være en skybasert abonnementstjeneste. Fordelen med dette er at lisensen knyttes opp mot deg som bruker og du har alltid tilgang til siste versjon fra de enheter du ønsker Office produktene på. Office til nettbrett fungerer kun med denne skybaserte lisensen. On4u Systemitech leverer Office abonnement sammen med sine andre tjenester og du har kun en brukerident for pålogging på våre tjenester. Denne laster du også ned Office programvare med.

Skaff deg Office 365 i dag

Gjør ditt beste arbeid med Office 2016-appene. Ved hjelp av nye funksjoner kan du få ting gjort raskere og med færre trinn.

Arbeide sammen på dokumenter

Office 2016 gjør det enklere å dele dokumenter og arbeide sammen med andre. Se redigeringer andre har gjort med samtidig redigering i Word, PowerPoint og OneNote. Ved hjelp av den forbedrede versjonsloggen kan du se tilbake på stillbilder av et dokument under redigeringsprosessen.

Enklere deling

Del direkte fra dokumentet med ett klikk. Du kan også bruke moderne vedlegg i Outlook – legg ved filer fra OneDrive, og konfigurer tillatelser automatisk uten å forlate Outlook.

Office på alle enhetene dine

Gå gjennom, rediger, analyser og presenter Office 2016-dokumenter på tvers av enheter – fra PC eller Mac til Windows-, Apple®- og Android™-telefoner og -nettbrett.

Fleksibel og kostnadseffektiv

Fleksibelt lisensprogram

On4u Systemitech sørger for at du er riktig lisensiert på Office-produktene. Avtalen kan utvides med Access, Visio og Project. Lisensprogrammet tilbys som månedsabonnement og kan skaleres opp og ned etter behov.

En lisens – fem enheter

Lisensen kan benyttes på inntil fem enheter pr bruker og støtter både PC, MAC, Windows-nettbrett, Windows Phone, iOS iPhone og iPad, Android mobiler og nettbrett. Brukeren laster ned software og administrerer sine aktive enheter med sitt brukernavn og passord hos On4u Systemitech.

Øystein Berg
salg skytjenester

Kontakt oss

Relaterte produkter

microsoft exchange e-post

Microsoft Exchange e-post

Vi gir deg alle mulighetene som Exchange e-postløsning byr på.

Du vil få fullt utbytte av din Outlook med alle dens funksjoner, både fra kontoret eller på reise. Dette er e-postløsningen for deg som vil ha full kontroll og tilgjengelighet på e-post, kontakter og kalender. Informasjonsflyten i bedriften din vil alltid være til å stole på – enten du har tilgang fra en PC, MAC, nettbrett, nettleser eller mobiltelefon. Vi benytter markedsledende antivirus og spamvask i to nivåer og du får hele 50GB lagringsmengde pr bruker

 • Outlook – Bruker benytter Outlook som e-post klient med oppkobling over internett
 • Webaksess – Bruker kan benytte webaksess for å nå løsningen i fra en hvilken som helst internettmaskin.
 • Mobiltelefon – Løsningen støtter nyere mobiltelefoner for synkronisering av e-post, kalender og kontakter over internett.
 • Delt kalender – Brukere kan dele sin kalender med andre brukere på løsningen innenfor eget firma
 • Administrer egen organisasjon – felles eksterne kontakter, resette/bytte passord, opprette brukere etc.)
 • Felles postbokser – Løsningen støtter delte e-postbokser og distribusjonsgrupper
 • Servicedesk – Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å få tilgang til våre løsninger pr telefon eller fjernstyring.
bestill ms exchange e-post

Microsoft Office 365 Business

Office 365 samler de beste verktøyene for måten personer arbeider på i dag.

Ved å kombinere de beste appene, som Excel og Outlook, med kraftige skytjenester, som OneDrive og Microsoft Teams, kan alle opprette og dele hvor som helst, og på enhver enhet i Office 365.

 • Skrivebordsversjoner av Office-programmer på PC eller Mac: Outlook, Word, Excel, PowerPoint (i tillegg til Access og Publisher som bare er tilgjengelige for PC)
 • OneNote: Tilgang til flere OneNote-funksjoner (funksjonene kan variere)
 • Nettversjoner av Word, Excel og PowerPoint
 • Én lisens dekker full installasjon av Office-apper på fem telefoner, fem nettbrett og fem PC-er eller Mac-er per bruker Verktøytips med informasjon om krav til operativsystem
 • Fillagring og -deling med 1 TB lagringsplass i OneDrive
 • Servicedesk – Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å få tilgang til våre løsninger pr telefon eller fjernstyring.
bestill office 365

On4u Kontorpakke

Med On4u Kontorpakke får du Office 365 Business og Exchange e-post.

Løsningen støtter alle type enheter (MAC, PC, Web, Telefon og Nettbrett) har all funksjonalitet og gir det tilgang fra der du er.

I tillegg får du SharePoint løsningen som kan løse ditt behov for felles dokumentbibliotek med versjonskontroll, kontaktregister, intranett, kalender, Møterom, diskusjonsforum etc

Skype for business tjenesten er en kommunikasjonsplattform som gir deg mulighet til å se status på egne medarbeidere, samarbeidspartnere, kunder og leverandører. Her kan du kommunisere med chat, PC-PC telefon, videosamtale, videokonferanse og ringe ut på det offentlige telefonnettverket (kobling til det offentlige telenettet integrasjon mot operatør)

Microsoft Teams er et samhandlingsverktøy i Office 365 som fungerer utmerket godt til å jobbe sammen om prosjekter og avdelingsvis via oppdeling av forskjellige Teams.  Du kan opprette Team innad i organisasjonen og invitere medlemmene som hører med i Teamet inn. Du kan også inkludere medlemmer utenfor bedriften inn i et Team som gjestebrukere.

On4u sin Servicedesk gir deg norsk support og brukerstøtte og vi har lang erfaring på drift av It løsninger.

bestill on4u kontorpakke
Print Friendly, PDF & Email