On4u Systemitech AS har avtaler med de største distributørene

On4u Systemitech AS har avtaler med de største distributørene i Norge og kan skaffe akkurat det du har behov for.  Vi har høy kompetanse på HP og IBM-servere og lagringsprodukter.  Samtidig er vi langt fremme i forhold til å tilby våre kunder hyperkonvergerte server- og lagringsløsninger.  Vi har også meget god kompetanse på brannmur og nettverk.

Fokus på sertifiseringer

On4u Systemitech AS er sertifisert som SonicWall Silver Partner og HPE Partner. På brannmursiden baserer vi oss primært på SonicWall sin produktportefølje, samt noe ZyXEL og Fortigate.
Når det gjelder trådløse løsninger, er vårt hovedfokus primært på løsninger fra Aerohive og HPE Aruba.

våre samarbeidspartnere:

PC

Ved valg av PC ser vi trenden at man gjerne kjøper en maskin til hvert sitt bruk. På kontoret velges gjerne en stasjonær PC med to skjermer, så kjøpes bærbar maskin i tillegg for bruk utenfor kontoret.
Trenden innenfor stasjonære går mot mini-PC fremfor de store kabinettene. Med en mini-PC får du de nyeste prosessorene, nye raske disker og i tillegg en maskin som tar liten plass. De fleste mini-PCer støtter fra to til fire skjermer. Valg av bærbar maskin går på størrelse og vekt.

Server

On4u Systemitech har lang erfaring i leveranse av servere til små og mellomstore bedrifter. Og kan gi gode råd om hvilken type og kapasitet som passer best. Vi leverer mye servere fra HP, både rackbaserte og tower-modeller. Våre konsulenter hjelper dere med å finne riktig server til deres behov samt å sette de i produksjon.

Serverlagring

I større bedrifter og offentlig virksomhet velger man gjerne egne lagringsløsninger som ligger utenfor selve serveren. Vi i On4u Systemitech har fulgt med på utviklingen i en årrekke.  Nå om dagen er det HPE Nimble og HPE Simplivity som står i fokus.

On4u Systemitech AS er sertifisert som Hewlett Packard Enterprise Silver Partner på Hybrid IT.

Skriver

Skrivere finnes i mange størrelser og varianter med både blekk og toner (laser) og med eller uten kopi og skannerfunksjonalitet. Generelt vil vi anbefale bedrifter å legge litt penger i skriver da kostnad gjenspeiles i kvalitet og driftssikkerhet. On4u Systemitech har meget god kompetanse på skrivere i fra HP og Oki.  Kontakt oss gjerne for en prat for å finne frem til hva som passer deres behov.

Nettverk

Tidligere har nettverket i bedriftene gjerne vært noe man bare har hatt.  Det har vært lite fokus på design og kapasitet.  Nå som hastighetene mot internett blir høyere og høyere er det viktig at også lokalnettverket i bedriften henger med.

Vi har god kompetanse på nettverkskomponenter som svitsjer, brannmurer og trådløse løsninger.  Kontakt oss gjerne for råd og veilledning rundt deres behov.

Tradisjonelt har vi levert mye nettverksutstyr i fra Cisco. Nå ser vi at HP tar markedsandeler innenfor svitsjer og trådløse løsninger (HPE Aruba) og SonicWall og Fortigate er i toppsjiktet på brannmurteknologi (firewall) med sine NextGenreration brannmurer som i tillegg til å stenge trafikk til og fra internett også sjekker lovlig trafikk for virus og ondsinnet programvare.

Trenden innen trådløst er å ha flere aksesspunkt med kortere rekkevidde og høy kapasitet.  Da oppnår du at brukerne kan jobbe omtrent som på kablet nett. Dagens løsninger fra Aerohive og HPE Aruba flytter brukere automatisk over på det aksesspunktet som har best dekning/ ytelse.

On4u Systemitech er sertifisert som SonicWall Silver partner og HPE Partner.

Lisenser

On4u Systemitech leverer lisenser til servere, PCer og nettverkstyr fra alle de store produsentene. Vi har god kompetanse på de ulike variantene og kan hjelpe med å finne korrekt produkt. Spesielt vanskelig ser vi det er å plukke riktig produkt fra Microsoft og Adobe.

Fra Microsoft 365 kan du fra oss leie lisenser på månedsbasis. Du trenger ikke å forhåndsbetale for ett helt år, men betaler for de månedene du trenger lisensen. Vi ser dette som et voksende behov på type lisenser som Visio og Project.  Dette er ofte produkter mange kun bruker i korte perioder.

Tilsvarende fleksibilitet ser vi også er et voksende behov i forhold til antivirus. I perioder har man behov for lisens på flere maskiner og da er løsningen å leie pr mnd. Vi har slik løsning på Trend Micro Worry-Free Business Security.