Hyperkonvergerte løsninger – hva er det?

Hyperkonvergerte løsninger – hva er det?

Hyperkonvergerte løsninger er kort fortalt en plattform hvor prosessering, lagring (ofte inkludert backup) og nettverk er tett integrert. Det er gjort mulig ved bruk av programvaredefinerte løsninger. De største fordelene med hyperkonvergert infrastruktur er bedre utnyttelse av ressurser, det er vesentlig enklere, og gir mer forutsigbar drift. Hyperkonvergerte løsninger har blitt stadig mer populære de siste årene, og det er lett å se hvorfor. Med kostnadene og kompleksiteten til tradisjonell IT har selskapene begrenset tid. Derfor har det vært en økende etterspørsel etter en rask og fleksibel løsning som bidrar til å fremskynde innovasjon. HPE SimpliVity kombinerer best i klassen infrastruktur, automasjon og sky administrasjons-programvare.  Med en bransjeledende programvaredefinert dataadministrasjons-plattform i en sterk, enkel og effektiv hyperkonvergert løsning.

Hvilke fordeler har det for våre kunder?

Med HPE SimpliVity får kundene en rask og kraftig løsning med kontinuerlig deduplisering og komprimering.  Noe som garanterer 90% kapasitetsbesparelse for lagring og backup.  HPE SimpliVity er utviklet spesielt for virtuelle miljøer.  For å bidra til å forenkle driften og øke effektiviteten med TCO besparelser på opp til 49% over tre år.  Med all IT-infrastruktur i hypervisorlaget kan kundene redusere antall datasenterenheter med 10:1 og TCO med 73%.

Hva gjør HPE SimpliVity bedre enn andre løsninger?

Innenfor hyperkonvergensinfrastruktur har HPE SimpliVity tatt stilling som den bransjeledende løsningen. Her er de 5 viktigste grunnene til at HPE SimpliVity vinner:

  • En gjennomsnittlig data-effektivitet på 40:1 betyr lavere kostnader og høyere ytelse.  HPE SimpliVity garanterer 10:1 effektivitet mens konkurrenters løsninger bare leverer en brøkdel av det.
  • Større data-effektivitet betyr mer effektiv bruk av databehandling og lagring.  HPE SimpliVity forbedrer lagringsytelsen ved å eliminere overdreven skriveoperasjoner. I andre leverandørers løsninger, kjemper dataeffektivitet med forretningsapplikasjoner om prosessytelse, og deduplisering eliminerer ikke overdrevne skrivehandlinger.
  • Robusthet på bedriftsnivå betyr mindre nedetid og lavere kostnaderHPE SimpliVity oppnår robusthet på bedriftsnivå med bare to noder.
  • Bedre innebygd sikkerhetskopiering og resore etter datakrasj – ingen andre programmer kreves.
  • Integrering av HPE SimpliVity og vCenter – Lett å lære og bruk.

On4u Systemitech i samarbeid med HPE kan hjelpe deg med hyperkonvergerte løsninger. Kontakt oss i On4u Systemitech for mer informasjon

Torfinn Braathun

Torfinn Bråtun
SALG KONSULENT OG UTSTYR