HPE Simplivity = morgendagens serverplattform

Hyperkonvergerte løsninger – hva er det?
Hyperkonvergert infrastruktur er kort fortalt en plattform hvor prosessering, lagring (ofte inkludert backup) og nettverk er tett integrert. Det er gjort mulig ved bruk av programvaredefinerte løsninger. De største fordelene med hyperkonvergert infrastruktur er bedre utnyttelse av ressurser, det er vesentlig enklere, og gir mer forutsigbar drift.

Hyperkonvergerte løsninger har blitt stadig mer populære de siste årene, og det er lett å se hvorfor. Med kostnadene og kompleksiteten til tradisjonell IT har selskapene begrenset tid. Derfor har det vært en økende etterspørsel etter en rask og fleksibel løsning som bidrar til å fremskynde innovasjon.

HPE SimpliVity kombinerer best i klassen infrastruktur, automasjon og sky administrasjons-programvare med en bransjeledende programvaredefinert dataadministrasjons-plattform i en sterk, enkel og effektiv hyperkonvergert løsning.

Hvilke fordeler har det for våre kunder?
Med HPE SimpliVity får kundene en rask og kraftig løsning med kontinuerlig deduplisering og komprimering, noe som garanterer 90% kapasitetsbesparelse for lagring og backup.

HPE SimpliVity er utviklet spesielt for virtuelle miljøer og for å bidra til å forenkle driften og øke effektiviteten med TCO besparelser på opp til 49% over tre år i forhold til Amazon Web Services. Og med all IT-infrastruktur i hypervisorlaget i en enkelt byggestein, kan kundene redusere antall datasenterenheter med 10:1 og TCO med 73%.

Hva gjør HPE SimpliVity bedre enn andre løsninger?
Innenfor hyperkonvergensinfrastruktur har HPE SimpliVity tatt stilling som den bransjeledende løsningen. Her er de 5 viktigste grunnene til at HPE SimpliVity vinner:

1) En gjennomsnittlig data-effektivitet på 40:1 betyr lavere kostnader og høyere ytelse
HPE SimpliVity garanterer 10:1 effektivitet mens konkurrenters løsninger bare leverer en brøkdel av det, og deduplisering og komprimering forbedrer ytelsen betydelig.

2) Større data-effektivitet betyr mer effektiv bruk av databehandling og lagring
HPE SimpliVity forbedrer lagringsytelsen ved å eliminere overdreven skriveoperasjoner. I andre leverandørers løsninger, kjemper dataeffektivitet med forretningsapplikasjoner om prosessytelse, og deduplisering eliminerer ikke overdrevne skrivehandlinger.

3) Robusthet på bedriftsnivå betyr mindre nedetid og lavere kostnader
HPE SimpliVity oppnår robusthet på bedriftsnivå med bare to noder. Konkurrentenes løsninger krever tilleggs knuter for å sikre robusthet for enterprise-nivå – det øker kostnadene av hypervisor lisenser og strømforbruk, noe som betyr en økning i kostnadene for lagring ved 50% og 25% for ytelse.

4) Bedre innebygd sikkerhetskopiering og restaurering etter datakræsj – ingen andre programmer kreves
Den innebygde backup og gjenopprettingen i HPE SimpliVity leverer RPO på 10 minutter og bruker 60 sekunder eller mindre i gjennomsnitt for lokal sikkerhetskopiering eller gjenoppretting av en 1 TB VM – garantert. Med tradisjonelle løsninger må kundene bruke tredjeparts backup – pådra seg ekstra kostnader uten hastigheten eller enkelheten som preger HPE SimpliVity.

5) Integrering av HPE SimpliVity og vCenter – Lett å lære og bruke
Alle som kjenner vCenter, kan komme i gang med HPE SimpliVity om noen minutter. Løsninger fra andre leverandører tvinger deg til å lære å bruke eget verktøy, noe som fører til et mer komplekst miljø der du må håndtere miljøet et annet administrasjonssted.

On4u Systemitech i samarbeid med HPE kan hjelpe deg med hyperkonvergerte løsninger. Kontakt oss i On4u Systemitech for mer informasjon.

Relaterte videoer fra HPE:
The next step from legacy: New possibilities with HPE SimpliVity
HPE SimpliVity 380: Converge Your Entire Infrastructure.

 

Ønsker du mer informasjon, send oss en melding og vi vil kontakte deg snarlig.