Microsoft Exchange

Microsoft Exchange e-post

Med Microsoft Exchange e-post i Office 365-skya får du en meget bra og funksjonell e-postløsning. Du vil få fullt utbytte av din Outlook med alle dens funksjoner, både fra kontoret eller på reise. Dette er mailløsningen for deg som vil ha full kontroll og tilgjengelighet på e-post, kontakter og kalender. Informasjonsflyten i bedriften din vil alltid være til å stole på – enten du har tilgang fra en PC, MAC, nettbrett, nettleser eller mobiltelefon.

Som standard får du hele 50 GB lagringsmengde pr bruker, men vi kan også levere en enklere variant som kun tillater tilgang via web-leser eller mobiltelefon med ActiveSync og 2 GB lagringsmengde.

Tjenesten kan utvides med daglig backup til vårt driftssenter i Kongsberg. Som standard er det kun  14 dagers søppelbøtte.

E-postløsningen har følgende funksjonalitet

Øystein Berg
salg skytjenester

Kontakt oss

Relaterte produkter

microsoft exchange e-post

Microsoft Exchange e-post

Vi gir deg alle mulighetene som Exchange e-postløsning byr på.

Du vil få fullt utbytte av din Outlook med alle dens funksjoner, både fra kontoret eller på reise. Dette er e-postløsningen for deg som vil ha full kontroll og tilgjengelighet på e-post, kontakter og kalender. Informasjonsflyten i bedriften din vil alltid være til å stole på – enten du har tilgang fra en PC, MAC, nettbrett, nettleser eller mobiltelefon. Vi benytter markedsledende antivirus og spamvask i to nivåer og du får hele 50GB lagringsmengde pr bruker

 • Outlook – Bruker benytter Outlook som e-post klient med oppkobling over internett
 • Webaksess – Bruker kan benytte webaksess for å nå løsningen i fra en hvilken som helst internettmaskin.
 • Mobiltelefon – Løsningen støtter nyere mobiltelefoner for synkronisering av e-post, kalender og kontakter over internett.
 • Delt kalender – Brukere kan dele sin kalender med andre brukere på løsningen innenfor eget firma
 • Administrer egen organisasjon – felles eksterne kontakter, resette/bytte passord, opprette brukere etc.)
 • Felles postbokser – Løsningen støtter delte e-postbokser og distribusjonsgrupper
 • Servicedesk – Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å få tilgang til våre løsninger pr telefon eller fjernstyring.
bestill ms exchange e-post

Microsoft Office 365 Business

Office 365 samler de beste verktøyene for måten personer arbeider på i dag.

Ved å kombinere de beste appene, som Excel og Outlook, med kraftige skytjenester, som OneDrive og Microsoft Teams, kan alle opprette og dele hvor som helst, og på enhver enhet i Office 365.

 • Skrivebordsversjoner av Office-programmer på PC eller Mac: Outlook, Word, Excel, PowerPoint (i tillegg til Access og Publisher som bare er tilgjengelige for PC)
 • OneNote: Tilgang til flere OneNote-funksjoner (funksjonene kan variere)
 • Nettversjoner av Word, Excel og PowerPoint
 • Én lisens dekker full installasjon av Office-apper på fem telefoner, fem nettbrett og fem PC-er eller Mac-er per bruker Verktøytips med informasjon om krav til operativsystem
 • Fillagring og -deling med 1 TB lagringsplass i OneDrive
 • Servicedesk – Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å få tilgang til våre løsninger pr telefon eller fjernstyring.
bestill office 365

On4u Kontorpakke

Med On4u Kontorpakke får du Office 365 Business og Exchange e-post.

Løsningen støtter alle type enheter (MAC, PC, Web, Telefon og Nettbrett) har all funksjonalitet og gir det tilgang fra der du er.

I tillegg får du SharePoint løsningen som kan løse ditt behov for felles dokumentbibliotek med versjonskontroll, kontaktregister, intranett, kalender, Møterom, diskusjonsforum etc

Skype for business tjenesten er en kommunikasjonsplattform som gir deg mulighet til å se status på egne medarbeidere, samarbeidspartnere, kunder og leverandører. Her kan du kommunisere med chat, PC-PC telefon, videosamtale, videokonferanse og ringe ut på det offentlige telefonnettverket (kobling til det offentlige telenettet integrasjon mot operatør)

Microsoft Teams er et samhandlingsverktøy i Office 365 som fungerer utmerket godt til å jobbe sammen om prosjekter og avdelingsvis via oppdeling av forskjellige Teams.  Du kan opprette Team innad i organisasjonen og invitere medlemmene som hører med i Teamet inn. Du kan også inkludere medlemmer utenfor bedriften inn i et Team som gjestebrukere.

On4u sin Servicedesk gir deg norsk support og brukerstøtte og vi har lang erfaring på drift av It løsninger.

bestill on4u kontorpakke