Veeam backup løsninger

Backup av dine bedriftsdata

Har du en oppdatert sikkerhetskopi av alle bedriftens data og mulighet til å gjenskape disse dataene raskt og effektivt?

On4u Systemitech har mange års erfaring i å beskytte våre kunders data. Dokumenter, Exchange epost, databaser, sharepoint-områder, hele virtuelle servere, fysiske servere og mye annet blir sikret med backup til en av On4u Systemitech sine to datasentere hver eneste dag. Alle data lagres i Norge og er underlagt norsk lovgivning.

On4u Systemitech har inngått et samarbeid med Veeam Backup Software for skybaserte backup løsninger av virituelle og fysiske miljøer

Backup tilpasset kundens behov

Riktig arkitektur på et backupsystem vil variere kraftig fra kunde til kunde. En rekke faktorer skal vurderes. Krav fra kunde og regulative krav som omfatter kundens data må imøtekommes. Videre så vil en rekke tekniske og operative vurderinger måtte gjøres:

  • Datamengde og utviklingen i denne. Hvor mye endres hver natt og hvor lenge skal dataene tas vare på?
  • Plassering av backupdata. Skal den bare legges i skylageret vårt, eller skal noe ligge lokalt hos kunden for å sikre ekstra rask backup og restore?
  • Hvordan er båndbredden lokalt på serverne og på internettforbindelsen ift tiden man kan tillate seg å bruke ved backup og restore
  • Kan backup tas uten at ytelse på produksjonssystemer blir forringet, for eksempel ved å bruke en eller flere backup-proxyer?

Operativt så kan On4u ta et komplett ansvar for at alle dataene deres er sikret. Hyppighet på rapportering av statuser og test av restore blir en del av avtalen.

Veeam Cloud Repository

Hvis du allerede bruker Veeam i ditt eget IT-miljø og kun trenger å lagre dine backup-data på en sekundær lokasjon, så kan vårt Veeam Cloud Repository være løsningen for deg.Du kan koble vårt Cloud Repository rett inn i din egen Veeam-installasjon og velge å kjøre backup-jobber og backup-copy-jobber rett inn i dette. All kommunikasjon er kryptert og du kan også velge å kryptere selve backupen slik at alle data blir liggende kryptert på disker i et av våre datasentere. Backup av både fysiske maskiner og virtuelle maskiner fra VMware og Hyper-V kan lagres her

med vår backuptjeneste får du:

Øystein Berg
salg skytjenester

Kontakt oss